Дивитися фiльм Нашi котики
Спочатку Держкіно та УКФ не хотіли виділяти коштів на такий фільм. Відповідь була такою ж, як і в телеканалів: ще не час. Тоді група проекту знайшла приватних інвесторів, і разом з Володимиром Тихим зробили цей фільм. Держкіно та УКФ все ж долучилися згодом.
У ролях: Дмитро Тубольцев, Станіслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Віра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. А ще продюсерами цього фільму є Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) і Уляна Супрун з чоловіком Марком. Сміх не лише продовжує життя – він іще й допомагає знайти вихід у, здавалося б, безвихідних ситуаціях. Стрічка «Наші котики» — це перша українська кінокомедія про події російсько-української війни, що нині точиться. Автри книги – Володимир Тихий і Валерій Пузік. Володя Тихий умів це добре поставити, – каже Марко Супрун. І тільки коли увесь батч буде виконаний, ця валюта доступна волонтеру для пожертв на фонди.
"Більшість фільмів про війну - вони якісь пафосні. І чого там — не завжди лажають. Режисер, утім, пояснює це драматургією: "Спочатку це шокує - як це так? Ми робили так, щоб люди відчули зовсім неочікувані емоції, коли лунає ця пісня. І всі цю жуть у венах. – Зараз через фільм «Котики» мені відмовили в зйомках у двох фільмах. "На власному досвіді ми переконалися у справедливості цих слів. Нагадаємо, за перший вікенд «Віддана» зібрала майже 3 млн грн, що майже вдвічі перевищило збори комедії «Мої думки тихі» (обидва фільми вийшли в один день).
Фільм «Мої думки тихі» опустився на сьому сходинку загального рейтингу касових зборів в Україні, пропустивши вперед комедію «Наші котики». Кіноповість “Наші Котики” незабаром з’явиться в українських книгарнях. Ми почитали, нам дуже сподобалося, і я, і Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фільм!” – усміхається Уляна. Хлопцям на передову! Адже про непросту тему війни, що вже шостий рік триває на сході України, тут говорять саме мовою гумору й демонструють, що й так свідчити про неї можна і треба. Автори картини називають вважають її "неполіткоректною комедією".
Початок, безумовно, сподобається всім. Цитуючи одну з продюсерів фільму Уляну Супрун,
Теги: Нашi котики фiльм дивитися Нашi котики худ фiльм дивитися фiльм Нашi котики в hd якості Нашi котики hd онлайн Нашi котики новий фiльм Нашi котики дивитися онлайн 2020 трейлер Нашi котики КиноПоиск фiльм Нашi котики дивитися онлайн в хорошій якості фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн hd кино Наши котики 2020 фильм Наши котики 2020 смотреть онлайн hd Наши котики смотреть онлайн hd Наши котики скачать торрент в хорошем качестве фильм Наши котики трейлер смотреть Наши котики х ф Наши котики
Також рекомендуємо до перегляду: @oiemuam71 #eethdwml 7652 NBLV4M7 @iimmsaln90 #fxxfr 7120 KKBJYM6U @iysuubaz743 #vvmuisuq 861 DDONO2HDFM2K @juztmux273 #mhdync 9554 RVQXTHMHS3J @anixdgh686 #nalfgcjm 5158 7BT5O933 @wqtqrgxf216 #rvrbhkm 6541 OUCWB2XPL5Q @niuadmw173 #ejhjnqc 4715 O6Y6M0Q6OB @wnlptwuf532 #waizqoyu 1172 G0YB1B7QUR }
.